Sztárok

Megszabadult legendás tetoválásától Pamela Anderson

Az ötven felé közeledő Pamela Anderson rájött, hogy annyira már nem menő a tetoválás, ezért mindegyiket leszedeti magáról.

A piros fürdőruhája, a vetkőzései és gigantikus dekoltázsa mellett a bal karján lévő tetoválása a legismertebb dolog Pamela Andersonnal kapcsolatban. Ám már nem sokáig, ugyanis a modell-színésznő lassan végleg megszabadul a rávarrt szögesdróttól, amit a Barb Wire című film kedvéért vállalt be csaknem húsz évvel ezelőtt. A tetkó már szinte teljesen eltűnt, a lézeres kezeléseknek hála, de azért még egy-két hónapig eltart, mire nyoma sem marad.

Megszabadult legendás tetoválásától Pamela Anderson

A mostanság egyre jobb formában lévő Pam azért döntött a tetoválása eltüntetése mellett, mert ötven felé közeledve már nem olyan feszes a bőre, és így kezdett egyre jobban szétcsúszni a tinta a karján. Ezért ha végeztek az eljárással, akkor a hátáról is leszedeti a virágot. A gyűrűsujján lévő Tommy feliratot pedig már évekkel ezelőtt leégették, ugyanis nem akarta tovább magán viselni volt férje nyomát.

Pammy korábban nem gondolta át ennyire a külsejét érintő kérdéseket, és így néha rémesen tudott kinézni. Íme, pár példa:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top