Sztárok

Szexi ruhában domborít Kylie Minogue

Kylie Minogue ismét bebizonyította, hogy hiába telnek az évek, még mindig ő a világ egyik legszexisebb nője.

Túl sok centivel ugyan nem áldotta meg a Teremtő Kylie Minogue-ot, ellenben annál csodásabb külsőt alkotott neki. Amin mellesleg nem is fog az idő múlása. Mindezt a Vogue ausztrál kiadásában csodálhatja meg mindenki újfent.

A magazinban több szexis kép is található a hamarosan Budapestre érkező Kylie-ról, amik közül egy mindenképpen kiemelkedik. A fotón egy teljesen átlátszó selyemruhában pózol az ausztrál minibombázó, és csak egy csodás csipkeminta gondoskodik arról, hogy ne kerüljön minden bája közszemlére. Bár nagy fejfájást nem okoz neki általában, ha sok látszik a testéből.

Forrás: Vogue Australia
Forrás: Vogue Australia

A fotósorozat nemcsak elképesztően szép, de nagyon elgondolkodtató is. Érthetetlen ugyanis, hogy egy ilyen gyönyörű és sikeres nő miként lehet egyedül. Hiszen fél évvel ezelőtti szakítása óta nem talált rá a szerelem, pedig nagyon vágyna egy hű társra. Akinek minden szeretetet megadhatna, és mellesleg nem kéne mindenhova a húgával mennie, ha párra lelne.

Kylie korábban egy különleges naptárral is megmutatta, hogy ő az igazi időtlen szépség. Ezt itt láthatjátok:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top