Sztárok

Előnnyel versenyez Szabó Győző felesége a Szombat Esti Lázban

A Szombat Esti Láz zsűrije sem tagadja, hogy Szabó Győző felesége, Rezes Judit nem számít amatőrnek.

A Szombat Esti Láz zsűrije szerint Rezes Judit nagy előnnyel indult a Szombat Esti Lázban, hiszen van táncos múltja – írja a Blikk. “Neked mindegy, milyen stílust kell hoznod, hiszen mindegyik táncban az átlag fölött teljesítesz, szinte profi, hibátlan produkcióval készültök hétről hétre, sajnálom, hogy nem lehettem ott a próbákon” – mondta a legutóbbi értékelése közben Keleti Andrea.

“Tizennégy éves koromban felvételiztem a Pécsi Művészeti Szakközépiskola balett szakára, ott tanultam négy évig, utána elmentem Győrbe ötödévesként, és egy évig jártam oda. Nem tudtam eldönteni, hogy a színházat vagy a táncot szeretném-e jobban, és a Győri Balett után még egy évig táncosként és színészként is dolgoztam” – mondta Rezes Judit, aki azt is elárulta, hogy tartott a feladattól, hiszen több mint tíz éve nem táncol már rendszeresen, de a műsornak köszönhetően lassan visszatér a régi formája.

Előnnyel versenyez Szabó Győző felesége a Szombat Esti Lázban
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top