nlc.hu
Sztárok
Második gyermekét várja Beyoncé állítólag

Második gyermekét várja Beyoncé állítólag

Ismerősei szerint minden jel arra mutat, hogy az énekesnő ismét várandós.

Az OK! magazin értesülései szerint második gyermekét várja az amerikai elnökkel hírbe hozott Beyoncé. A lap úgy tudja, az énekesnő és párja, a 44 éves rapper, Jay-Z február óta próbálkozik a babaprojekttel, és máris összejött: Beyoncé teherbe esett. Ráadásul barátaik szerint minden jel arra utal, hogy várandós, mivel ugyanaz történik, akárcsak akkor, amikor kislányát, Blue Ivyt várta: leállt a hajfestéssel, étrendet változtatott, és mindig elpirul.

Azzal azonban nem számolhatunk, hogy hamarosan a Twitteren jelenti be az örömhírt, hiszen Beyoncé – aki legutóbb félmeztelenül pózolt – igazi mestere a titkolózásnak. Mindig mindent akkor jelent be, amikor úgy érzi, tényleg eljött az ideje. A magazin úgy értesült, hogy az énekesnő kisfiút szeretne, akárcsak férje, aki ugyancsak kisöcsit szán a kétéves Blue-nak.

Az énekesnő egyébként már tavaly bevallotta, hogy szeretne még egy gyereket, mert a kislányának szüksége van társaságra.

Így nyaralt március végén családjával Beyoncé:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top