Sztárok

Családi titkairól vallott Várkonyi Andrea

A Tények műsorvezetője eredetileg orvosnak készült, ám a TV2 megkeresése miatt felhagyott a családi hagyománnyal.

Családi titkairól vallott Várkonyi AndreaRengeteg szülő álma, hogy gyermeke kövesse őt a pályán. Bár Várkonyi Andrea is elvégezte az orvosit, végül mégis a televíziózás felé vette az irányt. “Aput követtem, ő ugyanis belgyógyászprofesszor, az egyetemen az általa írt tankönyvekből tanultam. Amikor lediplomáztam, Szegeden az I-es számú belklinikán dolgoztam.

Két év múlva jött a megkeresés a TV2-től. Elmondtam a szüleimnek, hogy szeretném megpróbálni. Szívszorító volt a válaszuk. Apu azt mondta: nézd kislányom, boldog vagyok, hogy a belgyógyászatot választottad, nekem ez nagyon sokat jelent, de mint az apád, nem tudom jó szívvel azt mondani, hogy maradj az egészségügyben, olyan rossz a helyzet” – mesélte Andi a Hír24 újságírójának, ám elárulta, családi szempontból a tévézés sem a legideálisabb szakma.

“Nóri még mindig megpróbál lebeszélni arról, hogy elmenjek dolgozni. A múltkor pont akkor jött sorra a délutános hetem, amikor ő megbetegedett és belázasodott. Nagyon rossz érzés volt otthagyni, mert amikor nincs jól, még anyásabb. Ahogy elkezdtem készülődni, ő sírva fakadt: »Ne menjél el, anya, dolgozni.« Ilyenkor az sem vigasztalja meg, ha meglát a tévében” – tette hozzá a tévés, aki további részleteket árult el magánéletével kapcsolatban.

A teljes interjút a Hír24 oldalán olvashatod el!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top