Sztárok

Kisfiúnak adott életet Olivia Wilde – galéria

A tervezettnél két héttel korábban született meg Olivia Wilde, Doktor House tizenhármasának gyermeke.

Twitteres oldalán tette közzé azt a fekete-fehér fotót Olivia Wilde, amelyen újszülött csecsemőjével látható. A világ legszexisebb nőjének választott színésznő ugyan a tervezettnél előbb hozta világra kisfiát, de mind a mama, mind a baba jó egészségnek örvend – írja a Daily Mail. “Hölgyeim és Uraim, Otis Alexander Sudeikis elhagyta az épületet (az épület én vagyok)” – írta a fotó mellé a gyönyörű kismama, aki párjával, Jason Sudeikisszel együtt már nagyon várta a pici érkezését. Jason nagyon jól bánik a gyerekekkel. Soha senkinél nem éreztem korábban, hogy amikor ránézek, azt érzem: igen, ő az, akinek gyermeket szeretnék szülni” – nyilatkozta korábban a Doktor House sztárja.

A 2014-es év is igazi bébibummal indult. Nemcsak a külföldi, hanem a hazai sztárvilágban is számtalan bébi született. Az egykori VV-s Annamari mellett a Romantic korábbi énekesnője, Kunovics Katinka is anyai örömök elé nézett. A szexszimbólum Megan Fox második gyermeke februárban látta meg a napvilágot, míg Drew Barrymore a napokban hozta világra kislányát. Az énekesnő Ciara pedig szintén első gyermekével várandós.

Képgalériánkban többek között megnézheted baba és mama első közös fotóját:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top