Sztárok

Renée Zellweger 45 éves: megtört a Bridget Jones-átok?

Az élő Bridget Jones, aki szerepével ellentétben még a negyvenes évei elejére sem találta meg az igazit. Bár Hollywood legsármosabb pasijai oldalán kereste a boldogságot – sőt egyszer még férjhez is ment – a nagy ő ez ideig elkerülte. A negyvenötödik születésnapját azonban nem egyedül ünnepli, és talán mostani párja nemcsak a nagy Ő, de hőn áhított gyermekei apja is lehet. Bemutatjuk életének 10 meghatározó férfiját.

1. Sims E. Ellison – az első szerelem

1992-ben, pályája kezdetén kezdett találkozgatni Ellisonnal, aki egy texasi bandában játszott. Miután Renée lediplomázott, Los Angelesbe költöztek, hogy beindítsa színészi pályáját. A pár kapcsolata ekkor kezdett megromlani, eltávolodtak egymástól. Szakításuk után nem sokkal a fiú öngyilkos lett. A fiatal színészpalántát ez annyira megviselte, hogy visszaköltözött szüleihez, hogy feldolgozza kedvese elvesztését. Sims anyja ráadásul azzal vádolta Zellwegert, hogy fia miatta dobta el életét, hisz számára a lány volt a nagy ő.

A 45 éves René Zellweger életének 10 meghatározó férfije - fotók


2. Rory Cochrane – a gaz szívtipró

A fiú halálát követően a CSI: Miami helyszínelők sztárja tartotta Zellwegerben a lelket. Jó barátok lettek, majd a barátság szerelemmé alakult. Négyéves kapcsolatuk alatt azonban a férfi többször megcsalta Renée-t, aki végül kidobta a hűtlenkedő Cochrane-t.

A 45 éves René Zellweger életének 10 meghatározó férfije - fotók


3. Josh Pate – az állóvíz

A hazug című film forgatásán ismerkedtek meg. Nagy lendülettel vetették mindketten bele magukat a kapcsolatba, gyorsan össze is bútoroztak, ám alig egy év után a lángolás alábbhagyott. 1997-ben pedig szakítás lett a vége.

A 45 éves René Zellweger életének 10 meghatározó férfije - fotók


4. Jim Carrey – az első nagy Ő

Két évig – kis túlzással – a randizással is felhagyott a szőke színésznő. Majd jött 1999, ezzel együtt pedig az Én és én, meg az Irén című film főszerepe, ahol megismerte az ekkor már A-listás színésznek számító Jim Carrey-t. Ekkor már Renée csillaga is egyre jobban ívelt felfelé, a Jerry Maguire-ből már megismerték a nevét. Bár kapcsolatuk rövid ideig tartott, annál nagyobb lánggal égett: már a lánykérés is megtörtént, 2000 decemberében aztán mégis kenyértörésre került sor.

A 45 éves René Zellweger életének 10 meghatározó férfije - fotók


5. George Clooney – barátság extrákkal

Renée és George kapcsolatát a legjobban úgy lehetne jellemezni: barátság extrákkal. A sármos színésszel először 2001 végén gabalyodtak össze egy rövidke hónapra. Két évvel később ismét együtt látták őket, ám ebből sem lett semmi. Későbbi szakításai után azonban mindig Clooney-nál kötött ki, így 2006-ban is. Egyszer megkérdezték tőle, randizott-e valaha a Vészhelyzet jóképű dokijával, mire azt válaszolta: csak egy kicsit. Azóta is jó barátok.

A 45 éves René Zellweger életének 10 meghatározó férfije - fotók


6. Matthew Perry – a kaland

Carrey-vel való szakítása után két évig csend volt Renée körül. 2002-ben viszont barátnője, Amanda Peet buliján bemutatták a Jóbarátok Chandlerjének. “Szikrázott a levegő, amikor kettejük tekintete találkozott. Matthew és Renée le sem vették a szemüket egymásról. Matthew korábban érkezett, és néhány haverjával társalgott, de amikor Renée besétált a szobába, azonnal ott zümmögött körülötte, mint egy méhecske. Kuncogtak és csipkedték egymást, mint a szerelmes kamaszok” – nyilatkozta korábban egy közös ismerősük. Amilyen szépen indult, annyira nem lett jó a vége, még ugyanabban az évben véget vetettek a titkos találkáknak.

A 45 éves René Zellweger életének 10 meghatározó férfije - fotók


7. Jack White – furcsa pár

Mint minden kapcsolatába, ebbe is hatalmas hévvel vetette bele magát a színésznő. Bár kezdetben mindenki furcsállotta románcát a White Stripes zenészével, másfél évig mégis boldogan éltek. Úgy tűnt, Renée végre megtalálta az igazit: a nyilvánosságtól távol, csendesen élték mindennapjaikat. Végül, amikor már mindenki azt hitte, hogy White hamarosan megkéri a színésznő kezét, szakítás lett a vége. Barátságban váltak el, és határozottan cáfolták, hogy harmadik fél vetett volna véget a szerelemnek.

A 45 éves René Zellweger életének 10 meghatározó férfije - fotók


8. Kenny Chesney – a legnagyobb tévedés

Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan véget is ért. 2005 januárjában ismerte meg a countryzenészt, akivel – akárcsak korábban – gyorsan lángra lobbant a szerelem. Olyannyira, hogy májusban a legnagyobb titokban összeházasodtak. Az esküvő beleillett volna egy igazi romantikus lányregénybe: fehér homok, azúrkék tenger és a szerelmesek. Valami azonban nem működött, és hét hónappal később már el is váltak. Kenny később Oprahnál beszélt villámgyors házasságáról, amiről azt mondta, azért ért véget, mert bepánikolt. Reneé pedig egyszerűen csak élete legnagyobb hibájaként aposztrofálta alig egyéves házasságát.

A 45 éves René Zellweger életének 10 meghatározó férfije - fotók


9. Bradley Cooper – az igazi?

2006-tól kezdve számos futó kaland és még több rossz választás jellemezte Renée életét. Bridget Jones megformálója hajtotta a szerelemet, ami azonban nem kopogtatott az ablakán. Luke Perrytől, Paul McCartney-n át, André Balazsig számos ismert férfi tűnt fel az oldalán. Majd amikor már lemondott a szerelemről, jött a jóképű, feltörekvő színész, Bradley Cooper. Hollywood hamar rájuk aggatta az álompár jelzőt, később kiderült, bejött a megérzésük. Kapcsolatuk három éve alatt harmóniában és boldogan éltek, szinte már-már unalmasan nagy volt az összhang.

Renée ráadásul még a sztár édesanyjával is tökéletesen megtalálta a hangot, míg Brad olykor-olykor magára hagyta szerelmét, addig Renée az “anyóssal” járt erre-arra. A 2011 márciusi szakítás nemcsak a rajongókat, még a legközelebbi barátokat is meglepte, hisz titokban már az esküvőt tervezgették. Később kiderült, a szakítás oka az lehetett, hogy míg a színésznő családra vágyott, addig Cooper a karrierjére szeretett volna koncentrálni. Végül Renée adta ki az útját, ám olyannyira mély nyomot hagytak egymásban, hogy a Másnaposok sztárjának későbbi kedvese Zellwegerre való féltékenysége miatt hagyta el a színészt.

A 45 éves René Zellweger életének 10 meghatározó férfije - fotók


10. Doyle Bramhall II – a remény

Kétségtelen, hogy a szőke színésznő gyengéi a countryzenészek. Első szerelme és férje után ugyanis ismét egy texasi countrysztár mellett találta meg a boldogságot. A pár 2012 óta randizgat, és kapcsolatuk olyannyira komoly, hogy állítólag közösen szeretnének örökbe fogadni egy gyermeket. Renée leghőbb vágya, hogy anya legyen, ám korábban a Daily Mail egy közeli forrásra hivatkozva arról írt, a színésznő fél, hogy kifutott az időből. “Remélhetőleg végre megvalósul az élete álma, és Doyle mellett családot alapíthat” – nyilatkozta egyik barátja a lapnak. Arról már nem is beszélve, hogy a férfi mellett, úgy tűnik, Renée végre magát is elfogadta: felhagyott a plasztikai beavatkozásokkal és vállalva ráncait, szebb, mint valaha!

Ki tudja, talán végre megtörik a Bridget Jones-átok, és akár már ma, születésnapi ajándékként kiderülhet, hogy Bramhall Renée Marc Darcyja. Mint a filmekben!

A 45 éves René Zellweger életének 10 meghatározó férfije - fotók

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top