Sztárok

Ezért ugrott egymásnak Szulák Andrea és Szandi

Szandi váratlanul "lenénizte" Szulák Andreát a forgatáson.

Ezért ugrott egymásnak Szulák Andrea és SzandiAz ének iskolája e heti adásában Szulák Andrea és Szandi bonyolódott egymással vitába, írja a Bors. A forgatás során Szulák Andrea egyik tanítványa adta elő produkcióját, melyet Szandi kicsit túlartikuláltnak talált, kritikaként pedig ezt mondta: “Andi néni túltanította” a kislányt. A nénizést az énekesnő kissé zokon vette és ezt szóvá is tette, de mindketten elmondták, hogy nem okoz problémát számukra a gyakori szópárbaj.
“Mindenkinek megvan a maga tanítási stílusa. Andival egyébként nagyon szeretjük egymást. Egy öltözőben öltözünk, és jókat nevetgélünk.Ő csendesebb típus, én lendületesebb. Mindannyian mások vagyunk, ettől is érdekesebb a műsor” – mondta a történtekről Szandi. Szulák Andi pedig hozzátette: “Már az első évadban is gyakran csipkelődtünk egymással, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy rosszban lennénk, éppen ellenkezőleg! Nagyon szeretem Szandit, és tudom, hogy ez kölcsönös. Az pedig, hogy az oktatási módszereink nem egyeznek, szerintem nem baj.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top