Sztárok

Vele utazott az Eurovízióra Kállay-Saunders András – fotó

Kállay-Saunders András bevallotta, ha zenéről van szó, bizony párjával, Tolvai Renivel nem kímélik egymást: minden esetben őszintén véleményezik megjelenés előtt a dalaikat.

Kállay-Saunders András a Class 40-ben vendégeskedett, ahol többek között arról is mesélt, hogy a legnagyobb kritikusa nem más, mint szerelme, Tolvai Reni.

Kendőzetlen őszinteséggel mondja el a véleményét kedvesének

Fotó: Tolvai Reni Facebook-oldala
Fotó: Tolvai Reni Facebook-oldala

Renivel nagyon őszinték vagyunk egymással. Ha valamelyik szöveg vagy dal nem tetszik neki, akkor megmondja, és ez fordítva is így működik. Előfordult már az is, hogy lebeszéltem egy dalról, mert azt éreztem, nagyon nem az ő stílusa. De azért azt szoktam mondani, hogy a végén mindig az ő véleménye legyen a döntő, hallgasson a szívére” – mesélte András, akinek szerelme az Eurovízió alatt éppen Amerikában lesz. Kiss Orsi arra is kíváncsi volt, milyen nemzetközi sikerre számít András most, hogy Magyarországot képviselheti az Eurovíziós Dalfesztiválon május 6-án.

Pár ország már most licencelné a dalomat, zenei tévécsatornák, rádióadók szeretnék játszani a Runningot. Dániában az Eurovíziós faluban is fel fogok lépni, akusztikus koncertet adok majd” – beszélt terveiről a stúdióban András. A Dal 2014 győztese ma reggel utazott el Dániába, szerelme a következőképp búcsúzott tőle: “Andris elindult! Isten legyen veled, mindent bepakoltunk, ne gyere haza a döntő utánig! Love you– írta a közösségi oldalán Tolvai Reni, aki maga helyett egy plüssmacit küldött el szerelmével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top