Sztárok

Eltűnt gyerek után kutatott Danics Dóra

Összedolgozott az X-Faktor sztárja és Aqua, a világbajnok mentőkutya.

Eltűnt gyerek után kutatott Danics DóraDanics Dóra nagy kutyabarát hírében áll, így nem meglepő, hogy azonnal igent mondott arra, hogy a mentőkutyák világnapján csatlakozzon a négylábú mentőkhöz. “Különleges élmény volt számomra a mentőkutyák világnapja, fantasztikus volt találkozni a hősies négylábúakkal. Én is kutyatulajdonos vagyok, Sári hat éve él velem, nagyon jó kutya, mindenhová magammal viszem, fotózásokra és forgatásokra is, egyszerűen imádja őt a kamera. Sári hallgat rám, de eléggé öntörvényű, ezért is volt döbbenetes élmény látni, hogy Aqua mennyire figyel a gazdája, Balázs László minden szavára” – mesélte Dóra, aki a világbajnok mentőkutyával hamar barátságot kötött, még egy eltűnt gyermek keresésének szimulációjában is részt vett.

“Egy elveszett gyerek után kutattunk a fák között, keresőláncba sorakozva. Érdekes volt látni, hogy a szakemberek hogyan végzik a munkájukat. A hétköznapi emberek talán nem is sejtik, hogy milyen szigorú szabályok szerint haladnak a kutatás során” – tette hozzá az X-Faktor győztese, akinek a minap jelent meg első saját dala Most vagy soha címmel. A rendezvényen egyébként bemutatták az az okostelefonokra lefejlesztett új alkalmazást, ami korszerű megközelítéssel segíti az eltűnt emberek felkutatását.

Itt meghallgathatod az X-Faktor-győztes első saját dalát, galériánkban pedig megnézheted az eseményen készült képeket:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top