Sztárok

Világsztárra hajaz Majka – fotó

Közösségi oldalán osztott meg magáról egy meglepő fotót Majka, amiről nemcsak rajongóinak, de nekünk is egyből egy világsztár jutott eszünkbe.

“Amikor még kislány voltam” – írta a mellé a fotó mellé a fiával Las Vegasban felfordulást okozó ózdi hős, amit nemrégiben tett közzé facebookos oldalán. Majka hosszú szőke hajjal látható a képen, ám nekünk legkevésbé egy kislány jutott róla eszünkbe.

Borostás arc, flegma tekintet, arcba lógó haj: mintha csak a Nirvana egykori frontembere, Kurt Cobain nézne vissza ránk. A kísérteties hasonlóság nemcsak nekünk, de – egy hollywoodi film szerepére nemet mondó zenész –  rajongóinak is feltűnt. “Kicsit Kurt Cobainre hajaz” – írta az egyik. “Nekem is rögtön Kurt Cobain ugrott be róla” – kommentálta egy másik követő.

Szerinted hasonlít?

Fotó: Majka Facebook oldala/Profimedia
Fotó: Majka Facebook-oldala/Profimedia

 

A Tóth Gabi villantása körüli botrányt pedig tovább gerjesztik. Hogy pontosan miről is van szó, a Hír24 oldalán megtudhatod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top