Sztárok

Ettől nem tud elszakadni Oroszlán Szonja

A Visszatérés Óz birodalmába című film premier előtti vetítésén jártunk.

Kedd délután magyar hírességek és gyermekeik töltötték meg az egyik fővárosi bevásárlóközpont mozijának auláját: a Visszatérés Óz birodalmába című film premier előtti vetítésére érkeztek.

Szonjának anno angolul mesélt az édesanyja

Oroszlán SzonjaA sztárok és csemetéik egyaránt izgatottan várták a filmet, s míg a szülőket leginkább az foglalkoztatta, hogy vajon mennyit változtattak a készítők az eredeti mesén, addig a gyermekek a modern, 3D-s látványvilággal készült jelenetekre voltak a leginkább kíváncsiak. A film főszereplőjének, Dorothynak a bájos színésznő, Oroszlán Szonja kölcsönzi a hangját.

A Nyitottak vagyunk! kezdeményezés egyik résztvevője jelenleg a Madách színházban futó Mary Poppins címszerepét játssza, és elmondása szerint a mesék világa közel áll hozzá. “Nagyon szeretem az olyan történeteket, ahol térben, vagy időben lehet ugrálni” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Szonja.

Minden gyerek életében vannak meghatározó mesék. Nekem az Óz, a csodák csodája volt ilyen, amit anyukám angolul mesélt kiskoromban. Minden részletét ismerem” – tette hozzá.

A színésznő azt is elárulta, hogy kedvenc karaktere Toto, a kutyus, de új kedvencre is lelt az aranyos új lények között IQ, a bagoly személyében, aki igazán bölcs, és nagyon jó a humora.

 Itt megnézheted az eseményről készült képgalériát:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top