Sztárok

Hétszázezer forintos kezeléssel szépül Keleti Andrea

Sok hazai hírességgel ellentétben Keleti Andrea büszkén vállalja, hogy különböző beavatkozások segítenek neki megőrizni a fiatalságát.

Hétszázezer forintot költöttek Keleti Andrea arcára – írja a Bors. A lap információi szerint a Szombat Esti Láz – A nagy félrelépés című műsor egyik zsűritagja különböző beavatkozásoknak köszönheti azt, hogy akár több évet is letagadhatna a korából.

Keleti Andrea nem riad vissza a szépészeti beavatkozásoktól

Az újságnak Keleti Andrea maga mesélt arról, hogy miért vállalkozott a beavatkozásokra. “Mindig is szerettem és szeretem is kipróbálni a legjobb és legmodernebb beavatkozásokat, ha hívnak, elmegyek boldogan. Többféle módszert is kipróbáltam már” – nyilatkozta a lapnak Keleti Andi, aki legutóbb egy olyan beavatkozáson esett át, ami nemcsak az arcáról, hanem a dekoltázsáról is levarázsolta az apróbb bőrhibákat.

A profi táncos emellett azt is elárulta, hogy bizony a szikétől sem riadna vissza. “Tisztességben szeretnék megöregedni, nem szeretnék bohócot csinálni magamból. Plasztikából ezért sosem választanék drasztikusat” – mondta Andrea. A Bors azt is megtudta, hogy az a kezelés, amelyen Andrea részt vesz, nem olcsó mulatság: csomagban 689 ezer forintot kell fizetni érte Andrea azonban szerencsés, hiszen ajándékba kapja a kozmetikai cégtől.

Galériánkban megnézheted a Szombat Esti Láz 2014-es szériájának versenyzőpárosait:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top