Sztárok

Ilyen volt Conchita Wurst, mielőtt szakállat növesztett – galéria

Az egész világot felforgatta Conchita Wurst eurovíziós győzelme. Míg a világ egyik fele méltatja, a másik fele nem érti a "szakállas nő" sikerét. Számos fórumon folyik még mindig parázs vita Conchita személyiségéről, mi azonban most azt szeretnénk megmutatni, ki is volt Thomas Neuwirth, mielőtt Conchita Wurst lett.

Az már biztos, hogy Conchita Wurst történelmet írt, és soha senki nem felejti el a szakállas nőként emlegetett osztrák énekes győzelmét a 2014-es Eurovíziós Dalfesztiválon. Mindenki róla beszél, ki ezért, ki azért, ám arról, hogy ki is ő valójában, nem sok szó esett.

Mielőtt transzvesztita előadó lett, a ma 25 éves Conchita Thomas Neuwirthként látta meg a napvilágot. 2007-ben robbant be az osztrák köztudatba, amikor elindult a Starmania című tehetségkutatón. A műsor keretein belül alakult meg a Jetzt Anders nevű fiúcsapat, akikkel egészen tehetségkutató fináléjáig jutottak. Egy darabig működött a fiúzenekar, ám 2011-ben Thomas női ruhában, hatalmas szempillákkal, műkörömmel és a mostanra világhírűvé vált szakállal tért vissza a Starmaniába, ekkor már Conchita Wurstként – írja a Daily Mail.

Megnézem
Összes kép (1)

A világot megosztja a szakállas nő feltűnése, míg sokan támadják, annál többen támogatják. Köztük több világsztár, akik közösségi oldalaikon fejezték ki szimpátiájukat Conchitával. Azonban nemcsak a hírességek fantáziáját indította be a szokatlan kinézetű előadó, hanem a mémgyárosok is azonnal munkába lendültek.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Kállay-Saunders András hétfő reggel az MTVA székházában tartott sajtótájékoztatón többek között arról is beszélt, hogy neki hogy tetszett Conchita dala. Részletekért kattints a Hír24 oldalára!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top