Sztárok

Meglepő dolog derült ki Debreczeni Zita múltjából

Debreczeni Zitával toborozzák a Miss Balaton idei versenyzőit, aki maga is ezen a versenyen kezdte karrierjét.

2001-ben, húszévesen indult el a Miss Balaton szépségversenyen Debreczeni Zita, aki többek között ennek a megmérettetésnek köszönheti, hogy beindult a modellkarrierje.

Fotó: Miss Balaton Facebook oldal
Fotó: Miss Balaton Facebook-oldal

“Életem egyik legszebb emléke! Kevesen tudják, de a szépségverseny után a Miss Balatonnak köszönhetően Peruban is képviseltem Magyarországot a Wosmos bikiniversenyen!” – tette közzé közösségi oldalán Zita annak a fotónak a kíséretében, ami több mint tíz évvel ezelőtt készült. A szépségverseny most Zita neve alatt toborozza a lányokat a versenyre.

Várják a szépségek jelentkezését

Debreczeni Zitát senkinek sem kell bemutatni, azt azonban kevesen tudják, hogy 2001-ben ő lett a Miss Balaton 3. helyezettje. Zita azóta több szerepben is kipróbálta magát, nemrégiben a kamera másik oldalán, fotósként is bebizonyította tehetségét. A siker csak rajtad múlik. Bizonyítsd be, hogy Te is lehetsz királynő! Jelentkezz most! – olvasható a Miss Balaton hivatalos Facebook-oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top