Sztárok

Varga Viktorék is Conchita Wursttá alakultak

Varga Viktor és Cinthya Dictator nemcsak kifejtette a véleményét az Eurovíziós Dalfesztivál győzteséről, de maguk is felvállalták a szakállas nő külsejét.

Varga Viktorék is Conchita Wursttá alakultakVasárnap óta gyakorlatilag a fél világ szakállba borult, miután Conchita Wurst megnyerte az Eurovíziót. A szakállas nő jelenségéről az extremitás hazai nagykövetének, Varga Viktornak is megvan a véleménye. A Sztárban sztár adásaiban gyakran nővé alakított énekes szerint Conchita remek performance-ot adott elő, de sem a hangja, sem a dala nem lett volna elég ahhoz, hogy nyerjen, vagyis csak az imázsának köszönheti a diadalt.

A Mokka stúdiójában Viktor is kapott egy a Wurstéhoz hasonló parókát, miközben okfejtett. A vele lévő szerelme, a rákot legyőző Cinthya Dictator nemcsak műhajat húzott, hanem felkentek rá egy ugyanolyan szakállat is, mint amilyennel a megosztó osztrák énekes is borzolja a kedélyeket. Ezt rendkívülien élvezte Cinthya, aki nem érti, hogy miért vannak annyian kiakadva a magyarokkal is szoros kapcsolatban álló Conchitára.

Galériánkban láthatjátok, hogy miként fest a világ wurstosítva!

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top