Sztárok

Hatalmas változás a Barátok köztös Nagy Alexandra életében – galéria

A magánéletében bekövetkezett változásokról mesélt a Kiskegyednek Nagy Alexandra.

Új kihívásra vágyik Barátok köztös Nagy AlexandraRitkán és nem szívesen beszél magánéletéről a Barátok közt Aliza, aki most kivételesen a Kiskegyedet mégis beavatta néhány titokba.

Ha nem érzi jól magát, továbbáll

“Nem bírom az állóvizet, a beleragadást, a dagonyát. Mindig éreznem kell, hogy haladok előre. Olykor becsapja magát az ember, egy helyben toporog, pedig azt hiszi, tart valami felé. Azt hiszem, elég bátor vagyok, hogy szembenézzek magammal. Ha már nem passzolok egy helyzetbe, vagy egy helyzet nem passzol hozzám, inkább kockáztatok, de lépek – árulta el Alexandra, aki csak homályos választ adott arra, hogy valóban ismét egyedülálló nőként éli-e mindennapjait.

Maradjunk  annyiban, hogy változások vannak az életemben a magánélet terén is. De alkalmazkodom a körülményekhez – mondta szűkszavúan a színésznő, aki otthonában saját maga fúr-farag, ha arról van szó, és mostanában egy énektanár felügyelete mellett képezi a hangját.

Képgalériánkból megnézheted, hogyan érezte magát a Barátok közt stábja a csapatépítő tréningen:

 

Nem hagyja annyiban Alekosz. Miután nem kapott választ a Facebook atyjától, újabb levélben figyelmeztette Zuckerberget, hamarosan személyesen fogja felkeresni. Részletek a Hír24 oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top