Sztárok

Válságban Beyoncé házassága – galéria

Néhány nappal ezelőtt Beyoncé húga, Solange rátámadt sógorára. A világsajtó azóta találgatja, vajon mi lehetett az ok. Bár egyik fél sem szólalt meg azóta, Beyoncé ujjáról eltűnt a tetoválás, amit negyedik évfordulójukkor csináltatott.

A TMZ amerikai hírportál hozta nyilvánosságra azt az ipari kamerás videó felvételt, amelyen jól láthatóan Beyoncé húga rugdossa és ütlegeli az énekesnő férjét, Jay Z-t. Az eset akkor történt, amikor a trió elhagyni készült a MET-gála épületét, és bár eddig egyik fél sem szólalt meg, a pletykák szerint Solange azért esett neki nővére párjának, mert nem tetszett se neki, se Beyoncénak, hogy a partin Jay Z túl közel került a 27 éves Rachel Roy divattervezőhöz. A történtek után Beyoncé és húga együtt távoztak, míg Jay Z egy másik autóba ülve hajtott el a helyszínről.

Azóta mindenki azt találgatja, vajon tényleg csak ennyi történt-e. A házaspárról készült legfrissebb fotók tanúsága szerint, azonban házasságuk válságba kerülhetett. Az Obama elnökkel hírbe hozott Beyoncé és Jay Z, bár látszólag a legnagyobb egyetértésben érkeztek meg szombaton egy kosárlabdameccsre, az énekesnő gyűrűsujjáról jól láthatóan eltűnt a szerelmüknek emléket állító tetoválás – írja a Daily Mail.

Beyoncé 2008-ban negyedik évfordulójukon varratott fel magára római számokkal egy négyest. Ez a szám fontos szerepet játszott kapcsolatukban, hisz mind a ketten negyedikén születtek, és az esküvőjük is ehhez a dátumhoz kötődik. A szimbolikus tetkó azonban eltűnt, helyén egy jókora piros folt éktelenkedik, amely a lézeres eltávolítás egyik jele. Erről árulkodik az a fotó is, amelyet Beyoncé maga tett közzé néhány hete Tumblr-jén: a képen jól látszik, hogy Mrs. Carter bal kezének gyűrűsujja le van ragasztva.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top