Sztárok

Házassága mélypontjáról vallott Rubint Réka – galéria

Sosem tagadták, voltak nehéz időszakok a házasságukban, Rubint Réka mégsem nehéz szívvel gondol vissza ezekre az időkre.

Joshi Bharat Másképpen című műsorában számtalan híresség vallott már szerelemről, tragédiáról, válságról és boldogságról. Most Rubint Réka nyílt meg az indiai műsorvezetőnek, és elárulta, miért nem lépett ki soha Schobert Norbival kötött házasságából.

“Semmit nem adok fel! Nem bánja házassága válságát Rubint Réka - videóNem tudom feladni. Van az a pont, amikor elengedem a kötél végét, mindenáron, a végsők után nem ragaszkodom. Norbi viszont nyitott társ volt arra, hogy változzon, hogy megmutassa, milyen fantasztikus ember valójában” – kezdte őszintén Réka, aki megpróbálta kívülről figyelni házasságát, és rájönni, vajon miért jutott válságba.

Terapeuta segített

Légzésterapeuta segítségével boncolgatta a problémáikat, és végül megtalálták rájuk a megoldásokat. A szerelmes asszony úgy véli, ezek a mélypontok kovácsolták őket össze igazán. “Minden párkapcsolatban vannak hullámvölgyek és szerelmi csúcsok, de a mélypontok azok, amik igazán tartalmivá tudják tenni a kapcsolatot. Ha azt megoldod, megtalálod a választ, együtt szépen kiszintezitek, az olyan fantasztikus mélységeket ad egy kapcsolatnak, hogy ezek azok, amik azt eredményezték, hogy Norbi első és utolsó gondolata is az volt, hogy Réka” – tette hozzá a címlapfotózásra készülő anyuka.

A házaspárról készült képgalériánkat itt végiglapozhatod:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top