Sztárok

Madonna vetkőzött is meg nem is

A pop nagyasszonya ismét a meztelen bájaival próbálja felhívni a figyelmet egy fontos ügyre.

Madonna vetkőzött is, meg nem isSok jót és sok rosszat el lehet mondani Madonnáról, de az kétségtelen, hogy rendkívül fontosak számára az emberi jogok. Sőt bármire képes jogi aktivistaként, és ezért mindig igyekszik valami meghökkentőt kitalálni, amivel képes mindenki figyelmét rávilágítani egy-egy problémára. Tavaly egy sokkoló filmet készített, most pedig az Art for Freedom projekten munkálkodik, amivel az emberi elnyomás ellen harcol.

A kampányának a Vogue olasz kiadása adott egy kis promófelületet, amit Madge alaposan ki is használt. A pop fiatal fiúkra bukó nagyasszonya ugyanis bevállalt néhány erotikusabb fotót is. Az egyiken például szexi fűzőt visel, ami annyit takar belőle, mint egy tankhajó az óceánból. A legérdekesebb képen viszont félmeztelenül látható. Vagy legalábbis elsőre úgy tűnik, de alaposan megnézve a fotót, könnyű észrevenni, hogy igazából egy magára húzott gumimell van rajta. Ami nemcsak megtévesztő, de bizarr is egyben.

Madonna vetkőzött is, meg nem is


A díva ugyan szereti magát mutogatni, de néha akkor sem vetkőzik le, amikor kéne. Erre a galériánkban láthattok egy példát!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top