Sztárok

Álomszép helyre vitte feleségét Andy Vajna – galéria

Szerdán megkezdődött a 67. Cannes-i Filmfesztivál, ahonnan természetesen Andy Vajna és felesége sem hiányozhat.

A Golden Globe után a filmipar egyik legnevesebb ünnepébe, a Cannes-i Filmfesztiválba is bepillantást nyerhet Vajna Tímea, férjének köszönhetően. Bár ezúttal még nem kerültek ki közös szelfik a sztárokkal, a környékről annál szebb fotókat tett közzé Instagram-oldalán a fiatal asszony. Az RTL legújabb valóságshow-jába felkérést kapó Timi férje mellett lassan bejárja az egész világot.

Esküvőjüket Los Angelesben tartották, Antonio Banderas és felesége birtokán, majd innen elutaztak Las Vegasba, ahol Timi már visszajáró vendégnek számít, innen pedig továbbrepültek nászútjuk végállomására Bora Borára. Novemberben legjobb barátnőjével, Sarka Katával és Hajdú Péterrel közösen utaztak el Moszkvába, a Miss Universe világversenyének döntőjére, egy hónap múlva már Aspenben síelt a legnagyobb világsztárok társaságában. Néhány hete pedig a Jóban Rosszban egykori színésznőjével, Novák Henivel vásárolgatott a Rodeo Drive-on.

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

 

Hajdú Péter felesége meglepő fotó-összeállításon mutatta meg, hány kilótól sikerült megszabadulnia kisebb gyermeke születése óta. Ha kíváncsi vagy rá, kattints a Hír24 oldalára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top