Sztárok

Bárki örökbe fogadhatja Vadon Janit – fotó

Különleges felkérést intézett a Morning Show hallgatóihoz Vadon Jani.

Bárki befogadhatja Vadon Janit - fotóA Class fm műsorvezetője druszájának keres gazdit. Merthogy az egyik menhely egyik kis lakóját ugyanúgy hívják, mint Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri állandó műsorvezetőtársát. “Vadon Jani gazdára vár! A Noé Állatotthonban gazdit keres egy kandúr kiscica, akinek a Vadon Jani nevet adták. Nagyon jó fej, aktív, játékos. Aki szeretné a kis macsekot, jelentkezhet érte a Noénál!” – olvasható a műsor Facebook-oldalán.

A csütörtök reggeli adásban pedig Jani és Feri is örökbefogadásra biztatták hallgatóikat. “Sokkal aranyosabb és kedvesebb, mint én, úgyhogy tessék örökbe fogadni!” – mutatta be a kis cirmost Jani, amire az éttermet nyitott Rákóczi is reflektált. “Hát tény, hogy sokkal szívesebben bújnék hozzá és simogatnám őt, mint téged” viccelődött Vadonnal a tévésrádiós.

Fotó: Morning Show Facebook oldal
Fotó: Morning Show Facebook oldal

 

Vízszertartással és tűzszertartással hat az időjárásra az Edda frontembere. Legalábbis ő így gondolja. Részletek a Hír24 oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top