Sztárok

Zokogásban törtek ki a Szombat esti láz sztárjai

Könnyes nyitótánccal kezdődött a Szombat esti láz döntője.

Südi Iringó és Heilig Gábor igazán közel kerültek egymáshoz a próbák és előadások alatt. Olyan összhang alakult ki közöttük, hogy már az utolsó próbák során könnyeikkel küzdöttek, a kamera előtt pedig Iringó nem is tudta visszatartani elválásuk miatti szomorúságát. Heilig Gábor az utolsó tánc előtti próbán egy igazán személyes ajándékkal kedveskedett partnerének: dalt írt kettőjükről, melyet eljátszott Iringónak.

“Elsősorban az jutott eszembe, hogy ez az utolsó alkalom lesz. És én szeretem Gábort, nagyon sajnálom, hogy vége van a műsornak” – foglalta össze érzéseit a táncosnő, aki a döntő utolsó táncát is megkönnyezte. Az elérzékenyülés utolérte Heilig Gábort, sőt Eszményi Viktóriát és Ördög Nórát is, így a Szombat esti láz döntőjének nyitótánca igazán meghatóra sikeredett.
“Abban reménykedem, hogy ez a kapcsolat nem fog megszűnni. Nagyon jó barátot találtam Gáborban, és fantasztikus ember” – fűzte hozzá búcsújukhoz Iringó. Meghatottságukat elnézve nem is kétséges, hogy érzései mennyire őszintén alakultak.

A Szombat esti láz döntőjét végül Rezes Judit és párja, Lehoczki György nyerte.



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top