Sztárok

Ikrekkel várandós Katalin hercegné

Az amerikai OK! magazin információi szerint Katalin hercegné ismét várandós, ráadásul ikrekkel.

Ezt az információt pedig egyenesen a királyi udvarból kiszivárgott hírekre alapozza a magazin, sőt tudni véli, nemcsak hogy ikrekkel, de két lánnyal bővül majd a család. “Katalin mindig is szeretett volna lányt szülni, és annyit mondogatta Vilmosnak, hogy már ő is kislányt szeretne. Ráadásul ő és Pippa nagyon jó testvérek, mindig is azt szerette volna, ha erős, határozott, boldog nőt nevelhet jövendőbeli lányából. Arról nem beszélve, hogy úgy véli, György hercegnek jót tenne a hugica” – kezdte az udvari bennfentes, aki további információkat is kiszivárogtatott Katalin hercegné állítólag második terhességéről.

Ikrekkel várandós Katalin hercegné


“Ikerlányokkal várandós, az egész család izgatottan várja a születésüket
” – állítja az informátor az OK! magazinban. A Classicalite internetes portál pedig már azt is tudni véli, hogy a királyi udvar is megerősítette a várandósság hírét, habár az ilyenkor hivatalos közlemény még sehol sem olvasható.  Katalin a nyolcadik-tizedik hét környékén jár, és állandó rosszullétek gyötrik, ezért nem látni mostanában sehol” – írja a lap. A kanadai Huffingtonpost pedig szintén arról ír, hogy a híresztelések szerint Katalin rosszullétek miatt volt kénytelen néhány hivatalos eseményt kihagyni az elmúlt időszakban, köztük Ralph Lauren jótékonysági vacsoráját.

Ugyan néhány héttel ezelőtti ausztrál körútjuk egyik állomásán Vilmos herceg is tett egy félreérthető kijelentést, tagadták, hogy úton lenne az újabb utód, sőt többször hangsúlyozták, egyelőre hármasban képzelik el az életet. Mindenesetre Katalin június 5-én Franciaországba utazik II. Erzsébet és Vilmos társaságában egy hivatalos eseményre, addigra pedig már szépen kerekednie kell, ha igaz, amit a lapok állítanak.

A hercegi család új-zélandi és ausztrál körútján készült galériánkat itt végiglapozhatod:

 

Az ausztrál körútjuk alkalmával pedig ismét kínos helyzetbe került Katalin hercegné, akinek fellibbenő szoknyájáról csak most közölte a képeket az egyik német magazin. Hogy pontosan mi törént, a Hír24 oldalára kattintva megtudhatod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top