Sztárok

10 év után címlapon mutatja meg bomba alakját Lilu – fotó

Egy magazinfotózás kedvéért mutatta meg alakját Lilu, közel a negyvenhez dögösebb, mint valaha.
Fotó: Lilu Facebook oldala
Fotó: Lilu Facebook oldala

Teljes életmódváltáson esett át Lilu, akin a Való Világ 6 alatt is látszott, hogy bombaformában van. A csinos műsorvezetőnek 38 évesen sincs takargatnivalója: még kisfia születése előtt sem mutatott ennyire keveset a mérleg alatta. A várandósság ugyan az ő testén is nyomott hagyott, mégsem kezdett egyből a szülés után őrült fogyókúrába, hisz mint mondja, szerette volna kiélvezni a babázást, ezért közel egy évig nem is foglalkozott a plusz kilókkal.

A lépcsőzésre esküszik

A szoptatás után azonban elérkezettnek látta az időt, hogy visszanyerje régi formáját, ezért mivel sosem volt a konditermek híve, otthonra szerzett be egy lépcsőzőgépet, amin azóta is szorgosan tapos. Lilut mindig is a sikerélmények motiválták igazán, ezért nem volt nehéz tartania magát a diétához és a rendszeres mozgáshoz, hiszen a tükörből hétről hétre egy csinosabb, formásabb nő tekintett vissza rá. Mint mondja, most érte el azt az alakot, amiről egész életében álmodozott, így esze ágában sincs feladni a kemény munkát.

Fogyásának részleteiről és jól bevált trükkjeiről a nyári Wellness magazinban mesél majd részletesebben, addig is egy werk fotón mutatta meg tökéletes vonalait retus nélkül.

Bravúrosan szerepelt, harmadik helyet tudhat magáénak a hazai tehetségkutatót is megjárt Gyurcsík Tibi. Hogy ki drukkolt érte a helyszínen, azt a Hír24 oldalán megnézheted!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top