Sztárok

A Demóna premierjén támadták meg Brad Pittet – galéria

Igazi akciófilmbe illő jelenetnek lehettek szemtanúi azok a szerencsések, akik részt vettek Angelina Jolie legújabb filmjének a premierjén. A vörös szőnyegen éppen autogramot osztogató Brad Pittre egy ukrán újságíró támadt rá.

Mindenki legnagyobb döbbenetére, áttörve a testőrök falát, Vitalii Seduik egyszer csak odaugrott a színészhez, és megütötte – írja a Huffingtonpost. A szemtanúk szerint Pittet nem különösebben rázta meg az eset – meg hát tökösebb pasi ő annál, hogy csak úgy hagyja, hogy bárki megüsse asszonya filmbemutatóján –, úgyhogy miután viszonozta a pofont, nyugodtan továbbsétált, és folytatta a fotózkodást. Micsoda profi!

Megnézem
Összes kép (1)

Az ukrán tollforgató egyébként nem ismeretlen a szórakoztatóipar számára. Néhány nappal ezelőtt Cannes-ban, az Ugly Betty vörös szőnyegen fotózkodó főszereplőjének, America Ferrarának a szoknyája alá bújt be, míg egy korábbi díjátadón Bradley Cooper nemi szervét markolászta meg a kis perverz.

Mostani akciójával annyit ért el, hogy a helyi erők gyorsan őrizetbe vették, és 20 000 dolláros óvadék fejében engedik szabadon.

Megnézem
Összes kép (1)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top