Sztárok

Szupercuki fotók Lipcsei Betta egyéves kisfiáról

Gyermekeknek szóló jótékonysági rendezvényen vett részt Lipcsei Betta az egyéves kisfiával.

Tavaly májusban adott életet első gyermekének a Sport Tv és a Tv2 csinos műsorvezetője, aki szülése után néhány nappal már meg is mutatta a csöppséget az Aktív stábjának. Krisztián azóta már egyéves fiúcskává cseperedett, és mivel anyukája nagy állatbarát, kisfiát is az állatok szeretetére neveli, ezért vitte magával a Rex kutyaotthon és a Minimax közös, felelős állattartásért rendezett eseményére. “A kisfiam egyelőre még játékként, leginkább plüssfiguraként tekint az állatokra. Ő még abban a korban van, hogy menekül tőle minden kutya, macska. De biztos vagyok benne, hogy ő is szeretni és tisztelni fogja az állatokat, hiszen ezt a példát látja szüleitől, nagyszüleitől” – mesélte az egykori Miss Universe Hungary-győztes.

Fotó: Minimax
Fotó: Minimax
 

“Vidéki lány vagyok, így számomra teljesen természetes az állatok jelenléte a mindennapokban, nem emlékszem olyan időszakra az életemből, amikor ne lett volna kutyám vagy macskám. Sőt a szüleim azon sem lepődtek meg, ha egy talált kisállattal állítottam haza. Rendre megmentettem az összes élőlényt, ami az utamba került. Fontosnak tartom, hogy az állatvédelmet a megfelelő szintre emeljük Magyarországon, és megtanítsuk a kicsiket és nagyokat egyaránt az Élet tiszteletére” – tette hozzá Betta, aki több tucat ovis gyerkőc, Matuz Krisztián és Béres Alexandra  társaságában játszott az örökbefogadásra váró kutyusokkal. “Terápiás céllal vásároltam az első kutyusomat, ugyanis szó szerint rettegtem az ebektől. Tudtam, hogy ez így nem maradhat, így a kutyavásárlás mellett döntöttem. Ma már nem tudom elképzelni az életemet állatok nélkül” – árulta el a második gyermekével várandós Alexandra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top