Sztárok

Elárulta fiatalságának titkát Bálint Antónia

Az egykori szépségkirálynőn – aki a napokban ünnepelte a 45. születésnapját – nem fog az idő vasfoga. Toncsi azt mondja: minden plasztikai beavatkozásnál jobb dolognak köszönheti azt, hogy fiatalos tud maradni.

Az életünkben sok minden visszafordítható, az idő kereke azonban nem: az esztendők telnek-múlnak, és azon kapjuk magunkat, hogy ismét egy évvel öregebbek lettünk. Vannak, akik nehezebben, de szerencsére szép számmal akadnak olyanok is, akik játszi könnyedséggel fogadják el azt, hogy bizony már nem tinédzserek.

Bálint Antónia és édesapja (Fotó: Bálint Antónia Facebook)
Bálint Antónia és édesapja – forrás: Bálint Antónia Facebook-oldala

Az egyedülálló édesanya is az utóbbiak táborát erősíti: Toncsi úgy véli, minden életkornak megvannak a sajátosságai, velejárói. “Az idő telik, ez pedig természetesen nyomot hagy az embereken, nincs kivétel. Szerintem az egészség, valamint a sok alvás az a két dolog, amelyekre oda kell figyelni. Persze mindent el lehet követni annak érdekében, hogy az ember minél tovább maradjon fiatalos, azonban ha nincs meg a lelki béke, akkor hiábavaló bármilyen beavatkozás, kezelés. Számomra a család fontosabb, mint a ráncaim – teljesen mindegy, hogy milyen kenceficéket használsz. A szeretet a legjobb ránctalanító” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Bálint Toncsi. Ha nem tudnánk biztosan, nem hinnénk el, hogy az egykori szépségkirálynő a 45. születésnapját ünnepelte a napokban.


A szüleimmel, a kislányommal és a legjobb barátaimmal töltöttem a napomat – az egyik barátnőm paprikás csirkét főzött, a másik uborkasalátát készített mellé, a szüleim pedig a születésnapi tortámat hozták. Tökéletes volt az egész úgy, ahogy volt. És mielőtt még elfelejtem: kaptam egy fantasztikus olajt, amitől ezek után még húsz évvel fiatalabbnak fogok kinézni” – nevetett Toncsi, aki nem híve a plasztikai beavatkozásoknak, ezért normális, tartható diétával tartja magát formában. “Az 5.2 diétát csinálom, ami azt jelenti, hogy öt nap rendesen eszel, két, nem egymást követő napon pedig hatszáz kalóriát fogyasztasz. Ez a módszer azért jó, mert nem lassul le az anyagcsere, és nincs kiéheztetve a szervezet.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top