Sztárok

Durván megszegte a szabályokat Bálint Antónia

Elhatárolódott Bálint Antóniától egy neves kórház – írja a Bors.

A Bors információi szerint Bálint Antónia jogsértően tehetett közzé fotókat egy gyerekről. “Ő Kevin. Tegnap egy akna mélyéről mentették ki a mentősök. Hogy hogyan került oda, az rejtély, de tegnap óta senki nem volt bent nála a kórházban. Ha a szüleit említik neki, zokog…” – olvasható Bálint Antónia bejegyzése, amelyhez a kórházban fekvő kisfiú fotóját is mellékelte. Bár a bejegyzés azóta eltűnt, a lap úgy tudja, hogy a fénykép közléséhez nem kért engedélyt Toncsi a szülőktől.

A Péterfy Sándor Utcai Kórház közleményt adott ki az üggyel kapcsolatban. “Bálint Antónia nemcsak a kórház szabályait szegte meg, hanem súlyosan megsértette a kis beteg személyiségi jogait is. Amennyiben a szülők – miután a gyermek személyiségi jogai megsértése miatt csak ők indíthatnak pert, a kórház nem – bármilyen igénnyel lépnek fel az eset kapcsán az Intézménnyel szemben, az teljes mértékben a szabályokat durván megszegő Bálint Antóniára hárítjuk át” – olvasható a kórház levelében. Bálint Antónia nem nyilatkozott az ügyben, ahogy a kisgyerek szülei sem.

Durván megszegte a szabályokat Bálint Antónia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top