Sztárok

Dukai Reginát megihlette a foci-vb – galéria

Dukai Regina érdeklődését komolyan felkeltette a 2014-es labdarúgó-világbajnokság, elhatározta, hogy egy foci-VB elnevezésű kollekciót dob piacra. Őrület.

Annyi izgalom van a Sugarbird háza táján, hogy csak kapkodom a fejemet: Horváth Éva és Tatár Csilla után Bódi Sylvi is úgy döntött, hogy búcsút int a márkának, mindeközben Dukai Regina meg egy futballmotívumokkal tűzdelt kollekciót dobott a piacra.

A párom (Feczesin Róbert – a szerk.) miatt logikusan nevezhetem magamat futballrajongónak, hiszen miatta én is követem a mérkőzéseket.” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak a “focistafeleség”. Jó neki, hogy így összehozta a kellemest a hasznossal, én például majd’ négy évig jártam egy focistával, de nem sikerült megszeretnem a focit. Regi ellenben mindig annak a csapatnak szurkol, amelyiknek a kedvese – gondolom ez is valami törvényszerűség, ki tudja – a kollekciót, pedig hozzám hasonló antifocidrukker nőtársai inspirálták. “Azt szerettem volna, hogy a VB kapcsán ne az jusson a nők eszébe, hogy “jajj, már megint meccset néz a párom”. Az elkészült darabok színesek, vidámságot sugároznak, valamint a kavalkád és a riói életérzés hangulatát adják vissza.

Fotó: Bálint Enikő
Fotó: Bálint Enikő

Majd végül azt is megtudtam, hogy miért jó, ha például a lenti képen látható ruha megtalálható a gardróbomban:

Fotó: Bálint Enikő
Fotó: Bálint Enikő

A kollekció darabjai alapvetően nagyon kényelmes pamutanyagból készültek, emellett Miss KK színes grafikáiból állnak, ezért szerintem szuper, ha minden hölgy ruhatárában lesz majd egy-két darab – tette hozzá az éppen Shaghajban tartózkodó modell-műsorvezető-énekesnő.

Galériánkban többek között repülőgépre várakozó Dukai Reginát is találsz:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top