Sztárok

Íme, a megélhetési celeb mintapéldánya

Ha azt hinnéd, hogy csak itthon korpásodik az a bizonyos celebsörény, akkor mutatok valamit.

Oké, tudom: most jön az, hogy “Ennek a firkásznak is ez a legnagyobb baja!”,  meg az, hogy “Már megint valami celebecskével foglalkoznak!”. Nem ez a legnagyobb bajom, de ez is történik a világban. És ha azt gondoljuk, hogy nálunk van a legtöbb megélhetési celeb főműsoridőben a tévében, akkor még nem láttunk mindent.

Sokat nem tudunk itthon Katie Price-ról, aki anno Jordan néven futott, mint glamour modell. Háromszor volt házas – elvette például Peter Andre is, igen, ő az az énekes, akinek a Mysterious girlt “köszönhetjük” –, négy gyereke van. Most a hármas számú férjétől várja az ötödik gyereket, de kiderült, hogy az ura már az esküvő óta viszonyt folytat az egyik koszorúslánnyal, szóval mire az ötödik Price baba megszületik, anyu valószínűleg újra elvált asszony lesz.

Íme a megélhetési celeb mintapéldánya

Katie Price tipikusan az a híresség, akit én – Ricky Gervais után szabadon – csak “Hello Wedding celebnek” hívok. Vagyis azért tart egy esküvőt, azért megy férjhez három-négy hónap után az aktuális élete párjához, mert valamelyik magazin fizet érte, aztán meg ott a tévé, meg a többi. Most, hogy újra egyedül maradt – ami addig tart, amíg ezt a sztorit futtathatják a médiában –, el kell tartania magát és a gyermekeit. Ezért nincs mit tenni, terhesen kell hülyét csinálnia magából, és egy hajfesték-eltávolító termék kedvéért pakolta ki hatalmas kebleit egy szivárványszínű, roppant kreatív ruhában.

Íme a megélhetési celeb mintapéldánya

Persze nem egyedi eset ez. Price a hülye reklámok koronázatlan királynője. Saját könyvének bemutatóján 18+-os Mikulásnak, egy parfümbemutatón pedig póninak öltözött.

Ehhez képest tényleg kispálya, ami nálunk történik.

Íme a megélhetési celeb mintapéldánya

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top