Sztárok

Súlyosan megsérült Zámbó Krisztián

Rúdtánc közben érte a baleset. Hát persze, mikor máskor!

Az Édes élet szerelmespárja rúdtáncórára látogatott el. Zámbó Krisztián kedvese, a korábban szexi fotókon pózoló Zsuzsi nagyon belelendült, és annyira kedvet kapott a rúdon pörgéshez, hogy eldöntötte: otthonra is beszerez egy rudat. Krisztián – aki egyelőre mégsem lesz apa – egy darabig külső szemlélőként méregette kedvese és az oktatóhölgy szexi combterpesztéseit, majd gondolt egyet (minden bizonnyal megirigyelte őket), és ő is rúdra pattant. Azzal azonban nem számolt, hogy a lendület majd viszi magával, és a földhöz vágja azt, aki nem kapaszkodik jól a rúdba…

Az esküvőre spóroló énekes olyan szerencsétlenül esett, hogy nem bírt lábra állni, pedig nemrég gyógyult fel súlyos derékfájdalmából, ami pedig egy darabig tolókocsiba kényszerítette.

Párja nem bírta el a rá támaszkodó Krisztiánt, így az utcára érve kénytelen volt feltalálni magát. Szerencsére a közelben építkezési munkálatok folytak, és akadt ott egy talicska is: erre a leleményes modell beleültette párját, és eltalicskázta a kocsihoz.

Igen, ez a szerelem!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top