Sztárok

Miley Cyrus Bécsben pörgött

"A barátnőm elment a Miley Cyrus-koncertre!" "Az enyém is!" – ezt a beszélgetést csíptem el kolléganőim között szerdán délután, és csak annyit mondtam nekik: "Azonnal beszélni akarok velük arról, hogy MIÉRT?!"

Az unokahúgom szokta kérni, hogy hangosítsam fel a zenét, ha megszólal Miley Cyrus Wrecking Ball című dala. Amikor elárultam neki, hogy ez a szőke bugyis hölgy a kis Hannah Montata a “dizni” csatornáról, nagyokat pislogott, majd megvonta vállát, és letudta ennyivel, ment vissza társasjátékozni.

Az idősebb korosztályban már bőven találunk igazi rajongókat, akik az első sorban tomboltak Miley bécsi koncertjén. Meglepetésemre, kolléganőim ismerősei közül is ott csápoltak páran a koncerten. Én tényleg szeretném megérteni, miért ad ki valaki pénzt egy Miley Cyrus-koncertre, szóval megkértem őket, hogy írják le, miért is annyira menő az egykori Disney-sztár partija. Egyikőjük jó fej volt, és válaszolt. Engem még nem győzött meg, de mégsem vagyok zenei szakértő.

Lilla válaszai:

1. Miley nagyjából egy félóra késéssel lépett színpadra, amit az odabenti hőség miatt nehéz volt kivárni, de utána mindenért kárpótolt, legalábbis engem. – Azért lássuk be, mi ez a félóra Beyoncé kétórás csúszásaihoz képest? – a szerk.

Miley Cyrus Bécsben pörgött

2. Hihetetlen látványvilága volt az egész koncertnek, a kivetítések, amik végig mentek minden egyes szám alatt, és a színpadi kellékek is mind hihetetlenül szórakoztatóak voltak.

Miley Cyrus Bécsben pörgött

3. A legjobban az tetszett, amikor a (ráadás előtti) utolsó számban, a Someone else-ben felült egy óriási műanyag hot dogra, ami a levegőbe emelte, és kivitte a közönség felé.

4. Összességében nekem nagyon megérte a jegy az árát, és hihetetlenül jól éreztem magam a koncerten, már alig várom a következőt.

Miley Cyrus Bécsben pörgött

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top