Sztárok

Kúszott-mászott a lovaspólómeccsen György herceg – galéria

Jótékonysági lovaspóló-mérkőzésen vett részt Vilmos és Harry herceg, a nézők soraiból pedig nem hiányozhatott a kis György sem, aki kúszott-mászott és a labdát is felfedezte magának.

Le sem tagadhatná, hogy ő lesz az Egyesült Királyság jövendőbeli uralkodója. A kis herceg már most eléri, amit szeretne, márpedig ha ő kúszva-mászva érzi jól magát, akkor ebbe még édesanyjának sincs beleszólása. A II. Erzsébet születésnapi ünnepségét követő napon György és édesanyja a pálya széléről figyelték a minden évben megrendezésre kerülő Jerudong Trophy névre keresztelt jótékonysági lovaspóló-mérkőzést, amelyen Vilmos és Harry is lóra pattantak – írja a Daily Mail. György egy darabig tűrte édesanyja óvó karjait, a meccs végén azonban előtört belőle az örökmozgó, és leküzdötte magát a gyepre, ahol négykézlábra támaszkodva kúszott a fűben, majd a nagyközönség előtt is megmutatta, hogy még segítséggel ugyan, de már két lábon is villámgyorsan totyog – a tőle megszokott komolysággal.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top