Sztárok

Visszatér a Dawson és a haverok sztárja

Örökre szerelmes tinédzser marad James Van Der Beek, a kultikus Dawson és a haverok szappanopera főszereplője, de legalább ő maga is képes nevetni a saját skatulyáján.

Nincs olyan harmincas éveit taposó nő, aki ne emlékezne Dawson Leery szomorú szemére: a fiúra, aki valamiért mindig ki volt borulva, és barátaival felnőtteket, no meg Coelhot megszégyenítő életbölcsességekkel látták át a világ nagy dolgait. Dawsonnak, azaz James Van Der Beeknek azóta (röpke 11 éve) sem sikerült igazán levetkőznie a karaktert, bár egy-két elhanyagolható szerepben próbálkozott ezzel. Most a Comedy Centralon futó Ne bízz a ribiben! című sitcomban tér vissza, amelyben önmagát alakítja: kiégett színészt játszik, aki bármit tehet, a rajongók kizárólag azt várják tőle, hogy párás tekintettel ismételje el a Katie Holmes-nak szánt szerelmi monológot.

Visszatér a Dawson és a haverok sztárja

Hála a jó égnek, ha már óriási tehetséggel nem is, legalább kiváló humorérzékkel és öniróniával megáldotta a sors, így képes időről időre magán nevetni. “A Ne bízz a ribiben! premierje után egyre többen kezdtek az utcán a saját nevemen szólítani, ami hatalmas előrelépés az elmúlt tíz évhez képest. Időről időre leültem beszélni a sorozat alkotóival, hogy együtt találjuk ki, hogyan lehet a legtöbbet kihozni a karakterből, vagyis belőlem”  – árulta el Van Der Beek.

James Van Der Beek a sorozatban saját magát alakítja
James Van Der Beek a sorozatban saját magát alakítja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top