Sztárok

Komolyan kiakadtak Schobert Norbira

Kiverte a biztosítékot a ducik körében Schobert Norbi.

Schobert Norbi szerint a plus size modelleket nem azért tapsolják meg, mert szépek, hanem mert bátrak megmutatni kövérségüket. Kijelentésén sokan kiakadtak – írja a Bors. “Sok embert megbántott Norbi. Pedig ő is volt kövér, tudnia kell, milyen érzés túlsúlyosnak lenni. Álszentnek tartom a véleményét, hiszen úgy kritizál minket, hogy soha nem vette a fáradságot, hogy eljöjjön és megnézzen egy plus size szépségversenyt” – mondta a Miss Dundi & Dögös szépségverseny igazgatónője, Kovács Zsuzsanna.

“Aki kiakadt azon, amit mondtam, az egyszerűen nem érti a szavaimat. Én azt állítom, hogy egy duciszépségversenyen nem a szépségnek tapsolnak a nézők, hanem a bátorságnak. Bátrak ezek a lányok, mert meg merik mutatni a testüket. De ezzel senki sem segít rajtuk, ettől nem lesz jobb az életük, hiába gondolják azt, hogy egy verseny után több önbizalmuk lesz” – mondta Schobert Norbi.

Komolyan kiakadtak Schobert Norbira

 

nyar keretesElindult a Nők Lapja Café nyári oldala!

  • Hurrá nyaralunk!: minden, ami utazás
  • Grill: tippek, praktikák, és szuper nyári receptek
  • Női napozó: a legújabb fürdőruhák nyomába eredünk
  • Aktív nyár: megmutatjuk hol vannak a legjobb tanfolyamok felnőtteknek, és a legjobb táborok gyerekeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top