Sztárok

VV Viki VV Zsoltról: ha úgy tartja kedvünk, szájra puszit adunk

VV Viki és VV Zsolt között már a villában is vibrált a levegő, amióta pedig véget ért a játék, még szorosabbra fűzték a viszonyukat. Barátság extrákkal, vagy mi.

Zsoltival a műsor után is jóban maradtunk, rengeteget beszélünk, találkozunk, szóval tartjuk a kapcsolatot. Valójában csupán barátok vagyunk – legalábbis egyelőre –, de ettől függetlenül előfordul, hogyha éppen úgy tartja kedvünk, adunk egy szájrapuszit a másiknak. Szerintem ebben nincs semmi rossz” – magyarázta Viki, amikor arról faggattam, hogy tulajdonképpen most mi is ez az egész a kispesti fenegyerek és közte. Hát nem is tudom, én a barátaimat sima puszival szoktam üdvözölni, de különbözőek vagyunk, na.

VV Viki és VV Zsolt új szintre emelték kapcsolatukat - videó“Remélem, Dorka (Zsolt exbarátnője – a szerk.) sem haragszik rám emiatt, mert vele is sűrűn beszélek, jóban vagyunk.” Az X-Faktor újdonsült segédszerkesztője ezek után megkért, hogyha esetleg beszélek Dorkával, adjam át az üdvözletét – ez persze kiment a fejemből, amikor elértem telefonon.

Dorkát nem zavarja a bensőséges barátság

“Nagyon jót mosolyogtam rajta, engem abszolút nem érdekel. Vikivel jó kapcsolatot ápolok, s bár Zsoltiról ez nem mondható el, neki sem kívánok rosszat. Nem vagyok féltékeny, ha esetleg tényleg összejönnek, akkor ezúton is sok boldogságot kívánok nekik.” A fiatal lány egyébként csak egyetlen dolgot nem ért, mégpedig azt, hogy exkedvese miért viselkedik vele úgy, ahogy.

VV Viki és VV Zsolt új szintre emelték kapcsolatukat - videó

“Én nem haragszom rá, számomra teljesen semleges, ő az, aki – ha szóba kerül a nevem – mindig furcsán nyilatkozik. Ez az ő kicsinyessége, nem értem, hogy miért szúrom ennyire a szemét. Ha tudna éretten viselkedni, akkor nem így kezelné ezt a dolgot, de egyébként meg sem lepődöm, hiszen a kapcsolatunk alatt is gyerekes volt” – magyarázta, majd végezetül azt is elárulta, hogy ő bizony már túltette magát a szakításon, és nyitott egy új kapcsolatra.

Bonyolult egy történet ez, alig várom a folytatást…

VV Viki és VV Zsolt már a kamerák előtt is megmutatták, hogy megy a szájrapuszizkodás, íme:




 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top