Sztárok

Betelt a pohár Bárdosi Sándornál

Az MMA-ban egymás ellen küzdő fiatalok miatt megy a sárdobálás Bárdosi Sándor és Felföldi Szabolcs között – írja a Blikk.

Nemrég napvilágot látott a hír, miszerint kiskorú gyermekeket versenyeztetnek nem megfelelő védőfelszereléssel az egyik legkeményebb küzdősportban, az MMA-ban. Bárdosi Sándor azt állítja, hogy a verseny egyik szervezője, Felföldi Szabolcs kijelentésével megalázta őt és Növényi Norbertet, ezért feljelentést tesz a rendőrségen – írja a Blikk “Miután behívtak minket a Mokkába Növényivel, és elmeséltük, mennyire felháborító, hogy védőfelszerelés nélkül versenyeztetnek gyerekeket, eljuttattak hozzánk egy gyalázkodó e-mailt, amit Felföldi Szabolcs több, a sportágban dolgozónak is elküldött… Ezért feljelentem a rendőrségen becsületsértés miatt” – mondta Bárdosi Sándor. “Én nem küldtem ilyen e-mailt senkinek. Ez nem az én stílusom. Nem az a büdös patkány vagyok, mint Bárdosiék, hogy üzengetek. Ha valakivel problémám van, akkor odaállok elé” – mondta Felföldi Szabolcs.

Betelt a pohár Bárdosi Sándornál

nyar keretesElindult a Nők Lapja Café nyári oldala!

  • Hurrá nyaralunk!: minden, ami utazás
  • Grill: tippek, praktikák, és szuper nyári receptek
  • Női napozó: a legújabb fürdőruhák nyomába eredünk
  • Aktív nyár: megmutatjuk hol vannak a legjobb tanfolyamok felnőtteknek, és a legjobb táborok gyerekeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top