Sztárok

Vigyorgósan szomorú lett Geszti elvándorlós klipje

Hungarian in Europe – dúdolja Geszti a legújabb klipjében, amiben külföldre vándorolt magyarok szerepelnek. Először nagyon röhögtem, aztán nagyon nem...

Geszti Péter és csapata több mint száz, külföldre vándorolt magyarok által beküldött videóból vágta össze az első hazai közösségi klipet, Sting Englishman in New York című dalának átiratára. 

Már akkor röhögtem kínomban, amikor Geszti elvándorlásról szóló klipjéhez egy utasbiztosítást hirdető reklámot csatolt a youtube – persze véletlenül. Aztán Geszti angolja adott okot a mosolygásra, majd maga a kissé erőltetett szöveg. De két perc után már nem vigyorogtam tovább. Néztem a külföldön élő magyarok felvételeit, az agyam már rég nem hallotta a zenét, csak az járt a fejemben, hogy mennyi barátom él kint…

“Őszintén szólva nem hittem volna, hogy ennyire sokan úgy érzik, hogy meg kell osztaniuk velünk a történetüket. Rengetegen voltak, akik csak megírták, hogyan vándoroltak ki, még ha videót nem is küldtek. A beküldött filmeket ugyan hatalmas munka, de nagy élvezet is volt válogatni, rendkívül jó, ötletes és technikailag jól kivitelezett anyag érkezett” – mondta Geszti.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top