Sztárok

Gyönyörű kismama Ördög Nóra

Második gyermekével várandós, mégis olyan, mintha három gyereke lenne Ördög Nórának. Kutyájuk, Pityu ugyanis olyan számukra, akár egy csemete. Nánási Pál most vele fotózta feleségét.

A kutya az ember legjobb barátja – tartja a mondás, amivel Ördög Nóráék is egyetértenek. A magyar vizsla hosszú ideje szerves része a családnak, már a kis Mici születésénél is jelen volt. Nóra és férje sosem féltették tőle a már egyéves kislányt, akivel kifejezetten jó barátok. Pityu a családi nyaralásokra is gyakran velük tart, most pedig, hogy hamarosan megérkezik a család második harmadik férfi tagja, Nánási Pál romantikus fotón örökítette meg állapotos feleségét és kedvenc kutyáját.

A fotót, amiből csak úgy árad a szeretet, ide kattintva, Nánási saját oldalán nézheted meg, itt pedig az Ördög Nóráról készített galériákat lapozgathatod végig.

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

Horvátországban, vízi sportolás közben esett szerencsétlenül az RTL Klub műsorvezetője, Istenes Bence. Hogy milyen sérülést szenvedett, azt itt olvashatod el!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top