Sztárok

Veszélybe került Berki Krisztián

Már vagy három napja semmit sem hallottam Berki Krisztiánról, és nevessetek ki, de komolyan elkezdtem aggódni, hogy minden rendben van-e vele.

Mint az a minap kiderült: a félelmem nem volt alaptalan, tudat alatt minden bizonnyal megéreztem, hogy “a Berki” bajba került. Berki Krisztián és barátai raftingolni mentek, a móka azonban nem úgy sült el, ahogy azt előre tervezték, a csónakjuk ugyanis nekiütközött egy sziklának és felborult, Berkit meg elsodorta az erős áramlat.

Oké, tény és való, hogy a raftingolás nem sakkozás, veszélyes is tud lenni meg minden, de szerintem él pár millió ember a Földön, akinek sikerült minden gond nélkül megoldania a dolgot – nem úgy, mint szegény Berkinek, akivel mindig, minden helyzetben történik valami roppant érdekes dolog. Ilyen ez a popszakma, vagy mi.

Az alábbi videóban megnézheted, hogyan sodorta el Berkit a víz.

Van egy sejtésünk, hogy ezt követően lesznek olyan mesék, amelyeket Berki nem szívesen néz majd meg tündéri kislányával, Natasa Zselykével:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top