Sztárok

Katalin hercegné, a grimaszkirálynő – galéria

A wimbledoni királyi páholyból figyelte Andy Murray és Grigor Dimitrov teniszpárbaját Vilmos és Katalin, aki izgalmában úgy grimaszolt, hogy azt még a gumiarcú Jim Carrey is megirigyelte volna.

A hercegné le sem tagadhatná, hogy él-hal a teniszért, Andy Murray pedig egyenesen a kedvence. Az angol hidegvér viszont cseppet sem jellemző rá. Katalin olyan átéléssel izgulta végig a két teniszklasszis játékát, hogy még Jim Carrey is büszke lenne rá.

Katalin hercegné, a grimaszkirálynő - galéria

A hercegné sosem leplezi érzelmeit, ezt láthattuk II. Erzsébet születésnapi ünnepségén is. A meccs alatt is, hol a száját, hol a körmét rágta idegességében, hol lélegzetvisszafojtva figyelt, hol pedig hatalmas “oh”-zással adott hangot csalódottságának.

Katalin hercegné, a grimaszkirálynő - galéria
A szünetekben viszont, mintha mi sem történt volna, arcát a Nap felé fordítva sütkérezett. Az angol számára vesztes mérkőzés azonban nemcsak neki, de a képeket elnézve férjének is stresszesen telt.

Óriáskobraként lépett színpadra a magyar énekesnő – részletek a Hír24 oldalán!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top