nlc.hu
Sztárok
Havi másfél milliót kaszál Berki az Édes élettel

Havi másfél milliót kaszál Berki az Édes élettel

Valóban édes az élet Berki Krisztiánnak, aki állítólag másfél milliós csúcsgázsit kap azért, mert szerepel a műsorban.

A Blikk szerint Berki – akin nem talál fogást az adóhatóság – Krisztián másfél milliót kaszál havonta azzal, hogy szerepel a TV2 műsorában. A lap úgy tudja, sokkal többet keres, mint a Jóban Rosszban színészei. Gesztesi Károly, Liptai Claudia és Szabó Zsófi keres a legjobban a sorozatban… Elmondható, hogy átlagban havi 400 és 500 ezer körül visz haza a többség. De havi egymilliót senki sem keres” – árulta a napilapnak egy informátor. Bár Claudia több műsorban is szerepel, ezért vélhetőleg a gázsija is több, de Zsófinál és Gesztesinél többet kap Berki, aki a Blikk szerint forgatási naponként akár 100 ezer forintot is megkeres, és körülbelül heti 4-5 alkalommal forgathat. Összehasonlításképpen, a Jóban Rosszban színészeinek esetében ez állítólag 30-40 ezer forint.

“A televíziós szereplők tiszteletdíjáról rendszeresen felröppennek találgatások. Mivel a pontos összeg kizárólag a szerződött felekre tartozik, a TV2 nem tud információval szolgálni ebben a tekintetben” – mondta Koltay Tamás, a TV2 szóvivője. Gesztesi Károly pedig annyit mondott, hogy szerinte sem ő, sem Berki Krisztián nem keres havi 2 milliót. “Inkább csak nagy a szája” – zárta le Gesztesi.

Havi másfél milliót kaszál Berki az Édes élettel

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top