Sztárok

“Pávák” között buliztak a celebek a VOLT fesztiválon – galéria

A VOLT Fesztivál hazánk egyik legjobb fesztiválja (ha nem a legjobb!), ezt pedig a celebek is pontosan tudják.

Zimány Linda, Debreczeni Zita, Majka, Fluor Tomi, Rúzsa Magdi – csak néhány név a hírességek közül, akik részt vettek a 2014-es soproni VOLT fesztiválon. Voltak, akik szimplán szórakozni, mókázni jöttek, de akadtak persze olyanok is, akik először eleget tettek a kötelességüknek (felléptek), s csak aztán vetették bele magukat az önfeledt szórakozásba. Hazánk celebjei egyébként mostanra rádöbbentek, hogy a VIP-szektorban múlatni az időt (már csak a jelenlévő újságírók miatt is) nem túl jó ötlet, így inkább a tömegben való elvegyülést választották – néhányukkal azért persze így is sikerült összefutnunk.

A VOLT Fesztivál idén minden várakozásomat felülmúlta, pedig azt gondoltam, hogy a tavalyit nemhogy nehéz, de lehetetlen lesz überelni – aztán mégis. Egyetlen negatívum volt csak a tavalyi évhez képest, mégpedig az, hogy a fesztivált – a tinédzserlányok szavaival élve – ellepték a “pávák”. Na most, kérem szépen, a páva típusú srácokat, férfiakat úgy kell elképzelni (merthogy meg is mutatták), mintha összegyúrták volna VV Józsit és Berki Krisztiánt.

Galériánkban megnézheted, hogy múlatták az időt hazánk celebjei:

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top