Sztárok

Először jelent meg a nyilvánosság előtt Michael Schumacher felesége

Hónapok óta csak néhány órára mozdult el férje betegágya mellől Corinna Schumacher, aki most széles mosollyal az arcán jelent meg egy svájci rendezvényen.

Férje decemberi síbalesete óta nemhogy mosolyogni, de egyáltalán a kórházon kívül sem nagyon látták Corinna Schumachert. Ezért is keltett óriási feltűnést hazájában, ahova megviselten ugyan, de jókedvűen érkezett – írja a Daily Mail. A nyilvános megjelenés és a mosoly arra enged következtetni, hogy az egykori autóversenyző valóban jobban van. “Ez a mosoly hitet ad. Azt jelenti harcolni fogunk. Az élet minden egyes boldog pillanatáért” – írta a német Bild magazin.

Először jelent meg a nyilvánosság előtt Michael Schumacher felesége

Néhány héttel ezelőtt biztató hírek láttak napvilágot Schumi állapotával kapcsolatban, amit a menedzsere, Sabine Kehm is megerősített. Ezzel egy időben az orvosok azonban Corinnát is figylemeztették: ha nem engedélyez magának egy kis pihenőt, azzal bizony sem férjén, sem magán nem segít, komoly depresszióba eshet. Ezért, megfogadva az orvosok tanácsát, úgy döntött, elfogadja  meghívását az eseményre, ahol a jelenlévők elmondása szerint mindenkivel nagyon kedves és barátságos volt.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top