Sztárok

Új szerepben mutatkozik be Puskás Peti

Puskás Petit az eddigi pályafutása során leginkább éneklés vagy színészkedés közben láthattuk, hallhattuk, újabban azonban zsűritagként is aktívan tevékenykedik. Azt mondja, az utóbbi – a látszattal ellentétben – korántsem könnyű feladat.

A színész-énekesnek persze esze ágában sincs panaszkodni, nyilván borzasztóan élvezi, hogy – egy szépségverseny keretein belül – csinosabbnál csinosabb hölgyeket mustrálhat. Puskás Peti a szépségipar mellett egyébként hamarosan a freestyle foci világába is belekóstol, ugyanis egy ilyen jellegű rendezvényen fogja bírálni a tehetséges fiatalokat.

“De mi köze van neki a freestyle-hoz?” – merült fel bennem a kérdés beszélgetésünk előtt, és megkaptam a választ: “Elképesztően jó testem van. (Nevet.) A viccet félretéve: futballista voltam, valószínűleg ezért választottak ki erre a megtisztelő feladatra. A freestyle egyébként hozzátartozik a futballhoz, emlékszem, amikor az edzések közben szünetet tartottunk, mindenki azzal volt elfoglalva, hogy milyen trükkökkel tudja lenyűgözni a csapattársait” – mesélte Peti, hozzátéve: az említett rendezvényen két másik zsűritag társával együtt tizenhat továbbjutó közül fogják kiválasztani a végső győztest. Peti nem volt teljesen képben a nyereménnyel kapcsolatban, a rendezvény műsorvezetője, Fluor Tomi viszont igen. “A győztes képviselheti majd hazánkat a novemberi brazíliai döntőn.” Ezt is tudjuk, ma sem éltünk hiába, na.

Túlhajtja magát Puskás Peti

Sokan azt gondolják, hogy a zsűrizés tök egyszerű feladat, csak ülsz egy székben, nézel ki a fejedből, néha írsz valamit a papírra, aztán ennyi, pedig ennél sokkal összetettebb dolog. A legnehezebb része talán az, hogy minden egyes versenyzőnek, bármit is csinál, meg kell adni a tiszteletet. Figyelmet kell szentelni rájuk akkor is, ha tudod, hogy nem éppen a világ legjobb produkcióját mutatják be éppen.Peti végezetül a nyári terveibe is beavatott minket: színház, koncertezés, majd egy kis pihenés lesz a “menü”.

Július végéig próbálom Egerben a Mézes László rendezte Csoportterápia című darabot, amelyet nyolcszor fogunk előadni, mellette a zenekarunkkal, a The Biebersszel is rengeteget foglalkozom, épp a minap jött ki az új dalunk. Sokat dolgozom, kezdem azt érezni, hogy a határaimat feszegetem, de ha minden igaz, augusztusban lesz időm a pihenésre. Azt tervezem, hogy ellátogatok valamely közeli országba, Németország például tök szimpatikus, igaz, nem az a tipikus nyaralóhely.

Ezt pedig még mindig imádjuk:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top