Sztárok

A nap híre – két piszok jóképű sztár is apa lesz

Ryan Goslinghoz először, Robert Downey Jr.-hoz harmadszor kopogtat a gólya.

“De hát ők nem szakítottak?” – nézett kérdőn egyik kolléganőm, amikor meghallotta, hogy arról beszélgetünk, Ryan Gosling apa lesz. Tény és való, nagyon nem lehetett követni, hol tart éppen Eva Mendes és a piszkosul jóképű színész kapcsolata, de a baba érkezése, reméljük, pontot tesz végre a vitás kérdésre végére. Merthogy a páros egyik barátja a People magazinnak elkotyogta, hogy Eva Mendesre bizony nem az állandó nassolástól szaladt fel pár kiló. Ettől a hírtől most nyilván jó pár nő rajongó szíve összetört. De mégis inkább örüljünk velük, hisz egy baba érkezése mindig örömteli pillanat, arról nem is beszélve, hogy két ilyen szép ember génjeiből csak egy újabb gyönyörűség születhet.

A nap híre - két piszok jóképű sztár is apa lesz

Aztán ott van a Robert Downey Jr.Susan Downey házaspár, akiknél a férj a találgatásokat megelőzve maga számolt be arról, hogy hamarosan újabb taggal bővül a család. A színész a Twitter-oldalán tette közzé az örömhírt:

Yo. Susan. Én. Baba. Lány. November. Skorpió?
Yo. Susan. Én. Baba. Lány. November. Skorpió?
 
Tóth Gabi pedig igazán elemében van spanyolországi nyaralása alatt. Képekért kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top