Sztárok

Ha olvadozni akarsz, akkor ünnepeld velünk Harper Seven Beckham harmadik születésnapját

Sok aranyos sztárbébivel vagyunk ellátva, azonban mind közül Harper Seven Beckham a személyes kedvencem. Victoria és David Beckham kislánya nemcsak cuki, de szupertrendi is – le sem tagadhatná, hogy az édesanyja divatguru. Harper zabálnivaló, és apukája oldalán igazi kis hercegnő, ráadásul a világ legfiatalabb divatdiktátora, aki még csak hároméves.

A Company divatmagazin 2013-ban megválasztotta a huszonöt legtrendibb celebgyereket, közülük Harper Seven Beckham az előkelő második helyen végzett (a tényleg übertrendi Zuma Rossdale, Gwen Stefani és Gavin Rossdale fia előzte csak meg), míg a néhány évvel ezelőtt még minidivatikonnak számító Suri Cruise már “csak” a dobogó harmadik fokán végzett.

Ha olvadozni akarsz, akkor ünnepeld velünk Harper Seven Beckham harmadik születésnapját

A legkisebb Beckham már egészen csöpp korában drágább és márkásabb ruhákat hordott, mint néhány hazai szupertrendi celebnő, mostanra pedig róla elnevezett divatblogok adnak tippeket a tehetősebb szülőknek, hogyan öltöztethetik úgy csemetéjüket, mint David és Victoria az egy szem lányukat.

Fotó: //harperbeckhamfashion.blogspot.com
http://harperbeckhamfashion.blogspot.com
//harper7style.com/
http://harper7style.com/

Harper olyan nagy nevű cégek surranóit hordja, mint a Burberry, Chloe vagy épp Dr. Martens, és ezekben egyenesen imádni valóan néz ki. Az egyik cipőgyártó cég, a mini Melissa Drapers Award névre keresztelt díjához például nagymértékben hozzájárult, hogy a kislánynak divatguru mamája előszeretettel vásárolja az aranyosabbnál aranyosabb gumicipellőket.

Ha olvadozni akarsz, akkor ünnepeld velünk Harper Seven Beckham harmadik születésnapját
Ha olvadozni akarsz, akkor ünnepeld velünk Harper Seven Beckham harmadik születésnapját

Mindezek ellenére mégsem keltenek visszatetszést az emberekben, hisz példamutató családként élik az életüket (csak egy “kicsit” nagyobb luxusban, mint egy átlag magyar család), amelynek egyik legékesebb bizonyítéka a kiegyensúlyozott kislány: róla hisztis, sírós fotók még szinte sosem láttak napvilágot – vagy azok olyan ritkák, mint a fehér holló –, pedig szinte minden nap szerepel – leginkább jóképű apukájával – valamelyik magazin címlapján, a fotósok pedig már most követik minden lépését. De Harper egy igazi kis angyal, aki legyen szó játszótéri mókáról, a tesókkal közös focizásról vagy épp a divatvilág legfontosabb eseményeiről, mindenhol elragadó és tüneményes.

A tavalyi New York-i divathéten – ahol mindig felvonul a sztárvilág krémje – például gond nélkül lopta el a show-t a legnagyobbak elől. De elég csak visszaemlékezni arra a hokimeccsre, ahova apukájával látogatott el, és egy hatalmas mosollyal díjazta, amiért az amerikai sportmérkőzéseken elmaradhatatlan “Kiss cam” őket pásztázta.

Ha olvadozni akarsz, akkor ünnepeld velünk Harper Seven Beckham harmadik születésnapját

David mellett a kislánya a legtökéletesebb “kiegészítő”, ha ők ketten megjelennek valahol, ott garantáltan elolvad mindenki. Apja szerint pedig már most nagyon határozott véleményt formál mindenről, ahogy ő mondja: le sem tagadhatná az anyját. “Harper már előző este kiválasztja, amit másnap szeretne felvenni. Aztán amikor reggel felébred, és elkezdenénk öltöztetni, természetesen már máshogy gondolja. Amikor pedig kiválasztom a szerintem megfelelő ruhát, akkor visszarakatja, hogy aznapra az neki nem felel meg. Még csak két és fél éves!” – mesélte Becks fél évvel ezelőtt a The Jonathan Ross Show-ban.

Megnézem
Összes kép (1)

Amióta visszavonult a profi labdarúgástól, azóta ő tölti a több időt a gyerekekkel. Ám Victoria is igyekszik kivenni a részét a gyereknevelésből, ha úgy adódik, Harper a munkában is besegít. “Nézzétek Harper alkotását! Én egy igazán büszke mami vagyok!” – tette közzé nemrégiben Twitter-oldalán Beckhamné azt a fotót, amelyre Harper ragasztgatta rá a neki tetsző ruhákat.

Fotó: Victoria Beckham Twitter oldala
Fotó: Victoria Beckham Twitter-oldala
Ennek fényében pedig bele se merünk gondolni, miből lesz a cserebogár.
 
Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top