Sztárok

Liptai Claudia, a negyvenes kaméleon

Lehet szeretni, nem szeretni, az viszont tagadhatatlan (még női szemmel is), hogy Liptai Claudia egy igazán dögös, vérbeli nő. Az elmúlt évtizedek alatt szinte megszámlálhatatlan alkalommal alakult át. Időről időre képes megújulni, és amikor már azt hinnék, ennél nincs tovább, megint előhúz valamit a tarsolyából. Hol új hajszínnel, hol kifinomultabb stílussal rukkol elő. Ahogy a mondás tartja, olyan, mint a jó bor: túl a negyedik x-en, jobban néz ki, mint valaha. Születésnapja alkalmából egy visszatekintő összeállítással szeretnénk köszönteni.

2003-ban igazolt a TV2-höz, a Big Brother háziasszonyaként mutatkozott be Tilla oldalán. Párosuk azóta elválaszthatatlan és megunhatatlan, időről időre képesek megújítani magukat és egymást. Erre jó bizonyíték a számtalan közös produkció, köztük a Mr. és Mrs., a Nagy Duett, a Megasztár 5.

Megnézem
Összes kép (1)

A Mokka egykori műsorvezetőjét nem véletlenül neveztem a TV2 kaméleonjának. Húszéves pályafutása alatt számtalan hajszín- és frizuraváltáson esett át. Claudiát vörös hajjal ismerte meg a nagyközönség a Szomszédok című sorozatban, ahol Julcsi legjobb barátnőjét alakította. A dögös vörös jelző ezt követően jó pár évig rajta is ragadt, még első saját tévéműsorában, a Claudia-show-ban is ezzel a hajszínnel debütált. Hosszú ideig viselte a démoni hajszínt, hol sötétebb, hol világosabb árnyalattal rukkolt elő, és a fazon sem maradt ugyanaz, bár a dauerról örülünk, hogy lemondott. 2010-ben, a Megasztár 5. műsorvezetőjeként jött egy újabb változás: ekkor már szőkén állt a közönség elé, amiben nemcsak a műsor, de válása is közrejátszhatott.

Megnézem
Összes kép (1)

Azonban nemcsak a külsejét változtatta meg időről időre, de Clau stílusa is rengeteget csiszolódott az évek folyamán. Bár gyakran esett a jojóeffektus áldozatául, ahogy egyre tapasztaltabb tévés lett, úgy az ízlése is egyre kifinomultabb lett. Ma már pontosan tudja, mi áll jól neki, és mi nem. A TV2 legnagyobb show-műsorainak műsorvezetőjeként pedig gyakran láthattuk szebbnél szebb vagy épp bevállalósabbnál bevállalósabb ruhakölteményekben. Sőt, a Nagy Duett utolsó, harmadik évadában már Tóth Bori divattervezővel külön neki, de vele együtt megálmodott ruhacsodákban állt színpadra. Ezeket a darabokat később egy önálló divatbemutató keretében is bemutatták.

Megnézem
Összes kép (1)

Claudia, bár éppen szabadságát tölti, azt azért elárulta nekem, melyek voltak a legemlékezetesebb születésnapjai. “Életem két legszebb születésnapja a 30. és a 40. volt. Mind a két alkalommal a barátaimmal ünnepeltem. Csodálatos érzés, ha az ember érzi, hogy őszinte szeretet árad felé, de ami még ennél is sokkal fontosabb, az az, hogy a vendégek 70 százalékban ugyanazok voltak. 10 év sok idő, sok minden történik velünk, és ha meg tudjuk őrizni a barátainkat, az az egyik legfontosabb dolog az életben. Az idei születésnapom tulajdonképpen arról szól, hogy megszervezem Panka születésnapját, aki először életében egy igazi saját »buliba«  hívja meg a kis barátait, ahol a felnőttekkel mi majd koccintunk egyet az én születésnapomra is.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top