Sztárok

Havonta ennyi pénzt kaszál Nótár Mary

Nótár Mary népszerűsége pályatársaival ellentétben nemhogy csökken, hanem évről évre egyre csak nő: már dupláját keresi tavalyi gázsijának – írja a Blikk.

A mulatós zene koronázatlan királynője (akit osztálytársai szembesítettek származásával) duplázott: tavaly júliusban több mint kétmillió forintot zsebelt be a haknikból, idén pedig már ennek a kétszeresét – írja a Blikk. Az énekesnő egy év alatt facebookos rajongótáborát is felduzzasztotta, ma már 300 ezren követik őt, és a videomegosztókon is milliós nézettségekkel dübörögnek klipjei.

Nótár Mary népszerűsége pályatársaival ellentétben nemhogy csökken, évről évre egyre csak nő, a nyár ráadásul főszezon neki is. A Blikk szerint tavaly 11 fellépése volt júliusban, és mint azt akkor megírtuk, ezzel Mary 2,1 millió forintot keresett úgy, hogy egy-egy nagyobb szabású, élő zenekaros, 40 perces fellépésért 180 ezer forintot kapott, a félplaybackes buliért pedig 150 ezer forint járt neki. Idén ebben hónapban a fellépések száma húszra nőtt, ami azt jelenti, hogy legalább 4 millió forint a bevétele, igaz, az énekesnő jótékonysági felkéréseknek is eleget tesz, mert fontos számára a segítségnyújtás. “Azért dolgozunk, hogy megmutassuk, nem szabad általánosítani a romákkal kapcsolatban. (…) A minőség az elsődleges irányelvünk, a számok pedig azt mutatják, hogy jó úton haladunk” – mondta Nótár Mary menedzsere.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top